Szerző: Bodnár Ádám

2001. január 10. 13:42

A Compaq új kiszolgálóval bővíti a ProLiant DL családot

[Mmd] A Compaq Computer Corp. ma bejelentette, hogy

[Mmd] A Compaq Computer Corp. ma bejelentette, hogy Észak-Amerikában kibővíti a ProLiant DL kiszolgáló családját az új ProLiant DL320 egyprocesszoros kiszolgálóval, amely kis helyigényével az iparág vezető megoldását kínálja az internetes vállalkozásoknak és más bővülő cégeknek igen jó áron.

A ProLiant DL320-al a Compaq olyan költséghatékony, nagyon kis helyigényű kiszolgálót szállít, amely a felhasználóknak gyors kiépítést, könnyű kezelhetőséget és távfelügyeletet jelent akár több ezer kiszolgáló esetén is, és egyszerűsíti a bonyolult, sok kiszolgálós környezetet. A ProLiant DL320 biztosítja a ProLiant DL sorozatra jellemző intelligens kezelhetőséget és kiemelkedően jó szervizelhetőséget olyan áron, amelyet a bővülő lokális internetszolgáltatók és dot-com cégek számára alakítottak ki.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról