Szerző: Kovács Attila

2000. március 24. 16:10

Transmeta Crusoe: túlélő vagy hajótörött?

A LinuxToday -en olvashatunk egy cikket a Transmetáról és processzorukról a Crusoe-ról:

A LinuxToday-en olvashatunk egy cikket a Transmetáról és processzorukról a Crusoe-ról:

"Nap mint nap jönnek az újabbnál újabb technológiák és megpróbálják átformálni azt, ahogyan az adatokat kezeljük. Általában az ilyen technológiák kihalnak, és így teret adnak az olyan temrékeknek mint a Microsoft Windows operációs rendszerei vagy az Intel x86 kompatibilis processzorai.
A mobil számítógépek piacán egy új tórnkövetelő lépett a ringbe - egy új technológia, egy új chip és egy új koncepció az, amiről most mindenki beszél. Ezt a újdonságot Crusoe-nak hívják és egy Transmeta nevű cégtől származik. Ne érezzék kellemetlenül magukat, ha még sosem hallottak róla: ez még egy nagyon új cég...
...a Crusoe betekintést enged abba a világba, ahogyan majd a mobil internet eszközök működni fognak, de ez az új termék még messze van a piacivezető helytől."

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról