Szerző: sammer

2001. január 4. 22:53

The Ward tralier

A Fragile Bits Interactive

A Fragile Bits Interactive bejelentette, hogy kiadott egy 13.3 MB-os tralier promo movie-t a készül? sci-fi/akció kalandjátékából, a The Ward-ból. Egy kis ismertet? a játékból:

A The Ward játékban jöv?beli, a világűrben kalandokban vehetsz részt, ahol nem más lesz a küldetésed, mint feladatok megoldásával, kódok feltörésével a világ a fenyeget? végzett?l, és az gonosz földönkívüliektől való megmentése. David Walker amerikai ?rhajós szerepében egy rutin küldetés folyamán kerülsz a Holdra. Egy váratlan baleset köveztében azonban elveszíted az ?rhajódat, és menekülnöd kell a bolygóról, amin egy rejtélyes gonosz idegen összeesküvést fedezel fel. A játék részletesen kidolgozott 3D-s környezetben játszódik látványos 3D-s effektekkel f?szerezve, ahol több, mint 20 karakterrel kerülhetsz kapcsolatba, köztük két idegen fajjal és a rabul ejtett emberi foglyokkal.


A játék weboldala

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról