Szerző: Bodnár Ádám

2001. január 3. 14:21

Az új Iomega Zip Drive nem igényel tápkábelt

Az Iomega Corporation ma jelentette be Zip 250MB USB

Az Iomega Corporation ma jelentette be Zip 250MB USB táplálású meghajtójának amerikai elérhetőségét. Az egység az adatforgalmat és a tápellátást is az USB kábelen bonyolítja le illetve kapja, így nem szükséges további kébeleket csatlakoztatni.

"Az ember nyugodtan átcsatlakoztathatja a meghajtót egy notebook-ból egy asztali gépbe, egyik operációs rendszerből a másikba. Nem kell bajlódni a kábelekkel, csak be kell dugni az USB csatlakozót és kész" - ecsetelte az egység előnyeit Doug Collier, az Iomega marketingért felelős alelnöke.

A "Zip 250MB USB Powered Drive" Windows 95, Windows 98, Windows 2000, Windows Me, Windows NT 4.0, Linux (Kernel 2.4.0), éss MacOs 8.1 vagy újabb operációs rendszert futtató számítógépekkel használható. Az egység ára 179 dollár (~51000 Ft). A csomagban a drive-on kívül egy Iomega Zip U250 lemez is taláható.

A "Zip 250MB USB Powered Drive" európai forgalmazása 2001 első negyedévében kezdődik meg.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról