Szerző: Bodnár Ádám

2001. január 3. 11:38

A Microsoft Xbox bétatesztereket keres

Elmúltál 13 éves? Seattle környékén laksz? Érdekelnek a számítógépes és konzoljátékok? Akkor jelentkezz a Microsoft-nál, hátha az elsők között próbálhatod ki az idén bemutatásra kerülő konzolgépüket, az Xbox-ot!

A tervek szerint az XBox idén ősszel kerül majd a boltok polcaira. Mivel egy konzolgép esetében a műszaki paraméterek nem annyira csábítóak, mint a gépre megjelenő játékok minősége, az Microsoft igyekszik minnél korábban begyűjteni az első tapasztalatokat.

Valószínűleg jól is teszi, hiszen az Xbox-nak olyan kemény piaci ellenfelei lesznek, mint a valóságos őrületet kiváltó Sony PlayStation 2 és a Sega Dreamcast.

A Microsoft-nak már csak azért is "észnél kell lennie", mert bár a cég hegemóniája megkérdőjelezhetetlen az otthoni operációs rendszerek és irodai szoftverek terén, az Xbox játékgéppel egy számukra teljesen új piacra merészkednek.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról