:

Szerző: Kovács Attila

2001. január 2. 04:12

Itt van a Linux Kernel 2.4.0-prerelease

Letölthető a már majnem 2.4.0-ás Kernel, amely a 2.4.0-prerelease nevet kapta. Nézzük milyen kommenteket fűz hozzá Linus Torvalds:
"Sajnos nem tudtuk összerakni 2000-ben a 2.4.0-át. Megpróbáltuk, de az utolsó pillanatban akadtak olyan problémák, amiket még ki kellet javítani és a legtöbb, amit csinálni tudtuk az volt, hogy kiadtunk egy prerelease-t.

Itt van a 2.4.0-prerelease, ami már gyakorlatilag az. Szeretném tesztelni még egy picit és örülnék, ha a különböző architektúrák is felzárkóznának a változtatásokban, de figyeljétek, amit mondok: nincs több visszaszámlálás. Nem lesz prerelease1, prerelease2, stb...

Egy dolog van, amivel a többi architektúránál ki kell javítani: a 2GHz-nél nagyobb sebességű processzorok támogatása."

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 20:29

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.