Szerző: Ady Krisztián

2000. december 28. 18:42

Inno3D meghajtóprogram KYRO tulajdonosoknak

[ParaKnowYa] Bár Inno3D Kyro kártyát még senki sem látott (a neten fellelhető infók szerint), a legfrissebb meghajtóprogramot mégis tőlük lehetett pár napig Kyro chipsetes kártyához letölteni .

[ParaKnowYa] Bár Inno3D Kyro kártyát még senki sem látott (a neten fellelhető infók szerint), a legfrissebb meghajtóprogramot mégis tőlük lehetett pár napig Kyro chipsetes kártyához letölteni.
A tapasztalatok szerint az 1.00.05.0094 verziószámú, 2000/12 elsejére dátumozott meghajtóprogram Win9x alatt gyorsabb és stabilabb OpenGL-t, és bugfix-eket tartalmazott, amíg mára el nem távolították! Vajon az IMGTec áll a háttérben? Mi lehet az oka az újabb verziójú driverek visszatartásának? Szerencsére a közvetlen linkek még működnek...
[Win9x],[Win2K - Whistler],[NT4 (SP4 vagy nagyobb)]

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.