Szerző: mz

2000. december 27. 22:10

Vámos Miklós honlapját a Compaq támogatja

[Mmd] Vámos Miklós, a közkedvelt író, számtalan sikeres könyv és több televíziós műsor alkotója nemrég mutatta be nyilvánosan internetes honlapját, melyet a Compaq Computer Magyarország Kft-vel közösen hoztak létre, és a cég munkatársai üzemeltetnek.

A honlapon az író munkásságának, önéletrajzi adatainak bemutatása mellett betekintést kaphatnak az érdeklődők a Rögtön jövök! Című televíziós műsor részleteibe is. Az író mindemellett fórumot, lehetőséget biztosít pályakezdő írók bemutatkozásához, tanácsaival, véleményével segítve további fejlődésüket.

Igen népszerű a hónap idézete rovat, ahol a világirodalom egy-egy nagy mondásának szerzőjét kell kitalálnia a látogatónak. A nyertesek között minden hónapban a szerző dedikált könyvét sorsolják ki.

A sajtótájékoztatón szó esett az író és a Compaq kapcsolatára is. Vámos Miklós így foglalta ezt össze: "A Compaq egyik elődvállalata egyik műsoromban témaként szerepelt, egy korai vezetője ugyanis a számítógépek otthoni használatában nem látott jövőt és én ezt ott el is mondtam. Ezt meghallva keresett meg a cég, és nem hogy rossznéven nem vette az idézetet, hanem azt ajánlotta, dolgozzunk együtt, hogy a közvélemény jobban megismerhesse a céget. Ez 4 éve volt, azóta 4, a cég támogatásával megjelent könyv, az internetes honlap és számos, a jövőre vonatkozó ötlet bizonyítja, hogy jól döntöttünk, amikor egymás mellett döntöttünk."

A sajtótájékoztatón szó esett a könyvek jövőjéről is. Az író, mint kifejtette, nem tart a könyvek, a papír halálától, mert ha ez be is következne, helyette biztosan lesz valami más. A modern technológiában, az Internetben sokkal több minden van, mint amit ma kihasználunk. Véleménye szerint a modern értelmiség dolga az új lehetőségek kihasználása, az új utak felvázolása, nem pedig a kesergés.

Az író honlapja a www.vamos.compaq.hu címen tekinthető meg.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.