:

Szerző: Kovács Attila

2001. január 2. 04:33

Bőngészők háborúja picit másképp...

A MozillaQuest-en megjelent egy felmérés, ami kivételesen nem az Internet Explorer és a Netscape piaci részesedését vizsgálta, hanem a Netscpape 4.x és a Netscape 6 használóinak az arányát vette szemügyre. Érdekes módon míg az Internet Explorerek világában a felhasználók 93%-a használja a böngésző legújabb verzióját (az 5.x-et) és csak 7% maradt meg a régebbi (4.x-es) változat mellett, addig ez a Netscape-et használók között 42 és 56 százalék. Ezt azt jelenti, hogy még mindig többen használnak Netscape 4.x böngészőt, mint Netscape 6-ot. Vajon azok az emberek, akik a NS4 mellett maradtak még mindig, miért nem váltanak? Úgy látszik, hogy sok NS4 használó nem fogadja el a NS6-ot, inkább használják a régi NS4-et, vagy böngészőt cserélnek.

A MozillaQuest-en megjelent egy felmérés, ami kivételesen nem az Internet Explorer és a Netscape piaci részesedését vizsgálta, hanem a Netscpape 4.x és a Netscape 6 használóinak az arányát vette szemügyre.

Érdekes módon míg az Internet Explorerek világában a felhasználók 93%-a használja a böngésző legújabb verzióját (az 5.x-et) és csak 7% maradt meg a régebbi (4.x-es) változat mellett, addig ez a Netscape-et használók között 42 és 56 százalék. Ezt azt jelenti, hogy még mindig többen használnak Netscape 4.x böngészőt, mint Netscape 6-ot. Vajon azok az emberek, akik a NS4 mellett maradtak még mindig, miért nem váltanak? Úgy látszik, hogy sok NS4 használó nem fogadja el a NS6-ot, inkább használják a régi NS4-et, vagy böngészőt cserélnek. Hát erre mit lehet mondani? Érdekes...
A teljes cikket itt olvashatjátok.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 23:38

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.