Szerző: mz

2000. december 23. 01:50

Ericsson GPRS rendszert építenek Kínában

[Noguchi] Az Ericsson lett a China Mobile Communications Corporation, röviden a China Mobile GPRS hálózatának fő szállítója. A keretszerződést több mint egy éves tárgyalássorozat, technikai felmérések, a különböző ajánlattevők rendszereinek összehasonlítása után sikerült aláírniuk a feleknek. Amikor a rendszer telepítését befejezik, a China Mobileé lesz a világ legnagyobb GPRS hálózata.

Az Ericsson kiváló technikai megoldásaival és helyi a támogatási lehetőségek bemutatásával nyerte le a kínaiak bizalmát. A cég alkalmazások gyors, helyi fejlesztését is támogatja Pekingben létrehozott Open Lab laborja segítségével, illetve nemrég indította el shenzeni Mobile Internet Solutions központját is.

A China Mobile-lal kötött szerződés szerint az Ericsson infrastrukturális elemeket és szolgáltatásokat biztosít, telepítési támogatást nyújt, illetve hozzájárul a helyi szakemberek képzéséhez. A megállapodás nyomán jelentősen fejlődhet Kína GSM mobilhálózata, hiszen további berendezések, szoftverfrissítések telepítése várható.

A GPRS hálózatot 2001. első negyedévében fogják megvalósítani, a szolgáltatás Kína kilenc nagyvárosában lesz elérhető. Az előjelzések szerint Kína mobiltelefon-tulajdonosainak száma 2004-re eléri a 270 milliót, ezzel a távoli ország a világ legnagyobb piacává válik.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.