Szerző: Ady Krisztián

2000. december 22. 17:02

UPC Direct hírek kéz alól

[ www.sat.hu ] 2000. december 19-én a UPC Direct forgalmazói találkozón vettek részt, ahol tájékoztatót hallhattak az eddig elért eredményekről, s a jövőt illető tervekről.

[www.sat.hu] 2000. december 19-én a UPC Direct forgalmazói találkozón vettek részt, ahol tájékoztatót hallhattak az eddig elért eredményekről, s a jövőt illető tervekről.

A múlt hétig több, mint 27000 szerződés realizálódott Magyarországon, s ezzel teljesítették a UPC előzetes terveit. December 20. óta kísérleti jelleggel csupán 15 kiskereskedőnél kapható az előfizetői kártya (beltéri és tükör nélkül), ugyanakkor kedvező tapasztalatok esetén kiterjesztik a többi kereskedőre is ezt a lehetőséget.
Jövő év második negyedévétől már nem csak a Philips beltérijével adja a UPC a szolgáltatást, hanem a Humax új készülékével, ami alkalmas OpenTV-re is.

Legkésőbb április 1-ig bekerül a UPC kínálatába az MTV2 es a DunaTV műsora. A UPC irányelvei szerint összesen 5 magyar-specifikus csatorna (ami biztos: HBO, Spektrum, Duna, MTV2) lesz a csomagban [ CSAK??? Ennyi pénzért??? -Krinyo], tehát már csak egy hely maradt. Kíváncsian várjuk mi fog odakerülni... Erre a helyre több önként jelentkező is van (Filmmuzeum, Viasat3, Satelit, stb.), de egyelőre még nincs döntés az ügyben.

A napokban beindul(t) Lengyelországban a UPC műholdas internetes szolgaltatása. Kedvező tapasztalatok esetén van arra esély, hogy nálunk is bevezetésre kerül ez a szolgáltatás még 2001-ben.

A nap folyaman többek között prezentációkat láthattak a résztvevők az HBO-ról, valamint SPORT1-ről.
A rendezvény végén, a forgalmazók kérdésekkel bombázták a cég vezetőit a szolgáltatással, és egyéb megoldandó problémákkal kapcsolatban. Ezek nem csengtek újdonságként a cég vezetői számára, s ígéretek hangzottak el ezek orvoslására.

Köszönet Posta Tibornak a fontos információkért...

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.

GEMINI

3

Licencelné az Apple a Google generatív MI modelljét

2024. március 18. 10:34

A Google Gemini hozná el a generatív képességeket az iPhone-okra, legalábbis már zajlanak az erről szóló tárgyalások. A részleteket egyelőre még nem véglegesítették a felek.