Szerző: mz

2000. december 21. 21:45

A Siemens kapta a megbízást a DSL technológia kivitelezésére Brazíliában

[Siemens] A Telefonica brazil hálózati operátor a Siemens Információs és Kommunikációs Hálózatok (ICN) ágazatát bízta meg szélessávú hozzáférési (access) technológia szállításával.

A megbízás megerősíti az ICN pozícióját a Digital Subscriber Line (DSL - Digitális Előfizetői Vonal) szélessávú hozzáférési hálózatok területén, ahol az ICN világelső kíván lenni. Első lépésként 15000 csatlakozást telepítenek ez év december végéig a Sao Paulo-i szövetségi államban.

A keretszerződés értelmében 2001-ben további félmillió ADSL kapcsolat kiépítésére kapnak megrendelést. A Telefonicaval kötött szerződésnek köszönhetően a Siemens ICN megvetette a lábát brazíliai DSL szélessávú hozzáférési technológiában. A brazil telekommunikációs vállalat az egyik legfontosabb gazdasági régióban működik, a legnagyobb telekommunikációs piaccal és a legnagyobb előfizetői számmal rendelkezik Dél-Amerikában. A Siemens XpressLink DSL hozzáférési multiplexer telepítésének köszönhetően a vállalat a jelenlegi keskenysávú hálózatról áttérhet a szélessávú hozzáférési hálózatra. Az XpressLink innovatív, digitális előfizető vonalakat kiszolgáló hozzáférési multiplexer (DSLAM), amelyet a Siemens fejlesztett ki, hogy szélessávú IP és ATM szolgáltatásokat lehessen a meglevő telefonvonalakon keresztül nyújtani.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.

GEMINI

3

Licencelné az Apple a Google generatív MI modelljét

2024. március 18. 10:34

A Google Gemini hozná el a generatív képességeket az iPhone-okra, legalábbis már zajlanak az erről szóló tárgyalások. A részleteket egyelőre még nem véglegesítették a felek.