Szerző: Bodnár Ádám

2000. december 21. 18:35

A HP és az Intel Intel NetStructure termékeket kíván eladni a szolgáltatóknak

A Hewlett-Packard és az Intel ma bejelentették, hogy most induló együttműködésük keretében Intel NetStructure(tm) berendezések eladását tervezik az Intel és a HP jelenlegi és potenciális ügyfelei számára. A HP előreláthatólag már 2001 márciusától megkezdi az Intel NetStructure technológián alapuló és a HP magas színvonalú szolgáltatásaival és támogatásával ellátott HP-termékek forgalmazását is.

Az internetgazdaságban a kiszolgálóknak a hatékonyság maximalizálása és az üzemen kívüli idő minimalizálása érdekében megbízhatóaknak és méretezhetőeknek kell lenniük. A HP kiszolgálók terén szerzett nagy tapasztalata az Intel(r) NetStructure berendezéseinek nagy teljesítményével és sokoldalúságával kombinálva hozzásegíti a vállalatot a folyamatosan működő internetes infrastruktúrával kapcsolatos jövőképének megvalósításához.

Az International Data Corporation szerint a berendezéskiszolgálók piaca 2004-ig akár a 11,6 milliárd dollárt is elérheti, és a potenciális vásárlók köre a nagyvállalatoktól a szolgáltatókon és a "dot-com" cégeken keresztül a kis- és középvállalkozásokig terjedhet.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.

GEMINI

3

Licencelné az Apple a Google generatív MI modelljét

2024. március 18. 10:34

A Google Gemini hozná el a generatív képességeket az iPhone-okra, legalábbis már zajlanak az erről szóló tárgyalások. A részleteket egyelőre még nem véglegesítették a felek.