Szerző: Vörös Péter

2000. december 21. 14:55

Az Oracle Hungary és a Compaq Magyarország stratégiai együttműködést köt CRM és adattárház területen

[Sajtóközlemény] Az elmúlt évben a két cég együttműködése egyre fokozódott mind hazai, mind nemzetközi szinten. Ennek köszönhetően több közös bejelentés követte egymást, melyek közül a legutóbbi a Comdex-en bejelentett Oracle9i Application Server Appliance megjelenése volt a Compaq ProLiant DL360-as ultravékony 2 utas szerverén.

Most a hazai együttműködés egy újabb állomásához ért a két cég, melynek keretében széleskörű együttműködést jelentenek be a ügyfélkapcsolat-menedzsment (CRM) és adattárház területén. Az ügyfélkapcsolat-menedzsment az egyik legdinamikusabban növekvő terület a szoftveriparban, az IDC elemző cég szerint a nemzetközi CRM piac mérete az 1999-es 3,2 milliárd USD-ről 2004-re 12,1 milliárd USD-re fog emelkedni, ami évi 30%-os növekedési ütemnek felel meg. A megállapodás, ami januártól lép életbe a következő konkrét lépéseket tartalmazza:

  • CRM solution center létrehozása a Compaq Magyarországnál, ahol a Compaq szakemberei részletesen megismerkedhetnek az Oracle CRM megoldásaival, tesztelhetik és demonstrációs célokra használják a rendszert
  • Compaq-os szakemberek folyamatos funkcionális és technikai képzése a teljes Oracle CRM moduljaiban és adattárház eszközökben
  • Egy nagyteljesítményű és Alpha gép biztosítása az Oracle Hungary részére tesztelési és demonstrációs célokra
  • A Compaq aktívan részt vállal az Oracle CRM és adattárház megoldásainak hazai elterjesztésében és ezeket a megoldásokat preferálja stratégiai fontosságú iparágakban

Laufer Tamás , az Oracle Hungary ügyvezető igazgatója szerint " Az Oracle és a Compaq viszonyát mindig is a jó együttműködés és az új kezdeményezések jellemezték. Úgy gondolom, hogy a mostani megállapodás tökéletesen illik ebbe a folyamatba és úgy látom, hogy egyre több ügyfél és partner ismeri el az Oracle alkalmazási csomag stratégiáját, melynek lényege, hogy minden vállalati folyamatot -legyen az belső, szállító-oldali vagy ügyfél-oldali - le tudunk fedni egy termékcsomaggal és nincs szükség többféle rendszer költséges összeillesztésére." Dr. Beck György , a Compaq Magyarország vezérigazgatója hozzátette: "Ma már egyértelmű, hogy a teljes megoldások mögött a vezető vállalatok stratégiai szövetségei állnak. A Compaq és az Oracle az elmúlt időszakban még szorosabbra fűzte együttműködését, melyet az is jól példáz, hogy az Oracle alkalmazásait az elsők között fogja a Compaq 64 bites Alpha technológiáján elérhetővé tenni. Itthon közös fejlesztésekkel és szakértői szintű együttműködéssel tesszük teljessé eddig is kiválóan működő kapcsolatainkat."

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.