Szerző: mz

2000. december 20. 20:53

Iomega Predator - szép, hordozható, és CD-t ír

Az Iomega Corporation ma bejelentette, hogy megkezdte új Iomega Predator CD-RW-meghajtójának USA-beli szállítását.

Az Iomega Corporation ma bejelentette, hogy megkezdte új Iomega Predator CD-RW-meghajtójának USA-beli szállítását.

Az Iomega Predator meghajtó a múlt hónapban a Comdexen, Las Vegasban a látogatók kedvencévé vált. Szállítását ezennel megkezdték, tehát közel 270 dolláros áron 2001 január elején elérhető lesz az amerikai boltokban, majd 2001 feburárjára a világ többi részére is eljut.

A Predator 8x - 4x - 32x sebességre képes újraíró, cserélhető adaptereivel számos népszerű csatlakozási felületet támogat. Jelenleg USB 1.1-es csatolóval szállítják, ami 4x - 4x 6x teljesítményt tesz lehetővé. A FireWire csatolóval ellátott modell hamarosan, a jövő év első negyedében szintén elérhető lesz, bár kicsit magasabb, 330 dolláros áron. Az USB 2.0 és PCMCIA csatolós példányok szintén a jövő év során mutatkoznak be.

A Predator mind PC, mind Macintosh gépekkel együttműködik, használata egyszerű, a készülék könnyen hordozható - és nem mellékes, hogy jól néz ki. A mellé járó szoftvercsomag tagjai: Adaptec Easy CD Creator 4.0, Adaptec DirectCD 3.0, Adaptec Toast, MusicMatch Jukebox Plus, MGI PhotoSuite, Iomega Quik Sync 2 (30 napos próbaváltozat), Adobe ActiveShare.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról