Szerző: Vörös Péter

2000. december 20. 00:02

Ciena 2,6 milliárd $-ért megveszi a Cyras Systems-t

A telekommunikációs berendezéseket gyártó CIENA Corp. kedden bejelentette, hogy megveszi a magánkézben lévő Cyras Systems egy részvénycserés ügylet keretében. A tranzakció révén a CIENA tovább bővíti tevékenységi körét az optikai hálózati technológiák terén. A CIENA fő terméke növeli az üvegszálas hálózatok kapacitását. A megállapodás értelmében a CIENA 27 millió részvényért megveszi a Cyras-t és átvállalja a Cyras 150 millió $-os kintlevő adósságát. A december 18-i záróárfolyam (96 3/8$) alapján az ügylet értéke 2,6 milliárd $. Mindkét cég egyhangúan egyetértett az ügylettel, amelyet várhatóan az első negyedév végére fejeznek be.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

7

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.