:

Szerző: Vörös Péter

2000. december 19. 11:12

A Time Warner profit-figyelmeztetést tett közzé

A világ legnagyobb média cége közölte, hogy a negyedik negyedéves eredményei a vártnál gyengébbek lesznek. A fő okok: gyengébb hirdetési forgalom a cég kábel TV hálózatainál és alacsonyabb zenei ill. film eladások. A hirdetési bevételekkel kapcsolatos megjegyzés azért is érdekes, mert az egyesült AOL Time Warner cégnek az egyik legfőbb bevételi forrása lesz a hirdetési bevétel - márpedig az elemzők szerint a következő 2-3 negyedév gazdasági szempontból nem lesz túl rózsás Amerikában. Várhatóan a 2001. év második felében fog beindulni a jobb üzletmenet, a remélhetően alacsonyabb kamatlábak és erősebb termékek eredményeként.

A Time Warner részvényárfolyama 9,47$-ral (13,02%-kal) 63,25$-ra csökkent, míg az AOL árfolyam 6,72$-ral (13,73%-kal) 42,24$-ra csökkent.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 03:11

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.