Szerző: Barna József

2000. december 18. 19:27

Új 3dfx fan site indul

[BluesNews] A 3dfx valószínűsíthető megszűnése hírének hallatán, néhány rajongó egy új site-ot indított el, melynek elsődleges célja tippekkel, driverekkel és tesztekkel megörvendeztetni a 3dfx kártyák tulajdonosait. Most, hogy a 3dfxgamers.com már alig-alig működik (Magyarországról gyakorlatilag elérhetetlen), igen jó hír lehet ez minden Voodoo fan számára. Jelenleg A 3dfx tovább él nevet viselő site még igen kezdeti stádiumban van, ám később bizonyosan érdemes lesz rendszeresen látogatni.

[BluesNews] A 3dfx valószínűsíthető megszűnése hírének hallatán, néhány rajongó egy új site-ot indított el, melynek elsődleges célja tippekkel, driverekkel és tesztekkel megörvendeztetni a 3dfx kártyák tulajdonosait. Most, hogy a 3dfxgamers.com már alig-alig működik (Magyarországról gyakorlatilag elérhetetlen), igen jó hír lehet ez minden Voodoo fan számára. Jelenleg "A 3dfx tovább él" nevet viselő site még igen kezdeti stádiumban van, ám később bizonyosan érdemes lesz rendszeresen látogatni.

3dfx Lives On

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.