Szerző: Ady Krisztián

2000. december 17. 20:06

FrontX CPX Multimedia Ports teszt

[ SavageZone ] Nem mindenkinek van pénze Platinum hangkártyát, vagy Live!Drive IR előlapot venni, ugyanakkor elég kényelmetlen mindig a gép hátán matatni, ha gyakran váltogatjuk a csatlakozatott eszközöket. Egyszerű, és olcsó megoldás a hátsó portokat, csatlakozókat kivezetni az előlapra.

[SavageZone] Nem mindenkinek van pénze Platinum hangkártyát, vagy Live!Drive IR előlapot venni, ugyanakkor elég kényelmetlen mindig a gép hátán matatni, ha gyakran váltogatjuk a csatlakozatott eszközöket. Egyszerű, és olcsó megoldás a hátsó portokat, csatlakozókat kivezetni az előlapra.
Ehhez akár előre-gyártott egységcsomagot is kaphatunk, legalábbis e teszt alapján van aki gyárt ilyet. Megtudhatjuk milyen egyszerű az installálása, s milyen előnyei lehetnek. Csak halkan jegyzem meg, hogy (szerintem) még árnyékolt kábelekkel sem túl szerencsés a gépen keresztül kihozni az előlapra a ki- és bemeneteket, valamint hogy a mai hangkártyák már nem csak 3 csatlakozót használnak...egyszerű hétköznapi felhasználásra azért tökéletes lehet ez a megoldás is.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.