Szerző: mz

2000. december 14. 19:29

Honlapkészítő verseny középiskolásoknak

[Microsoft] Az Oktatási Minisztérium Irisz-SuliNet Programirodája és a Microsoft Magyarország - a Verseny95 és a Verseny98 folytatásaként - meghirdette a Verseny2000 oktatási portálkészítő számítástechnikai versenyt, középiskolás diákok számára.

[Microsoft] Az Oktatási Minisztérium Irisz-SuliNet Programirodája és a Microsoft Magyarország - a Verseny'95 és a Verseny'98 folytatásaként - meghirdette a Verseny2000 oktatási portálkészítő számítástechnikai versenyt, középiskolás diákok számára.

A versenyre 2000. december 22-én éjfélig adhatják le jelentkezésüket a négy diákból, valamint egy felkészítő tanárból álló csapatok az irisz.sulinet.hu, illetve a www.verseny2000.net webcímeken.

A versenyben résztvevőknek olyan oktatási portált kell készíteniük, amely az iskola szokásos bemutatásán túl az iskolai ügyvitel és oktatás egy vagy több dinamikus elemét is tartalmazza, például digitális osztályozónapló, tanárok és diákok online fóruma, tanmenetek, óravázlatok...

A pályaművek elkészítése előtt csapatonként két diák, valamit egy kísérő tanár ingyenes oktatáson vesz részt, melyen megszerezhetik a dinamikus honlap készítésének alapismereteit.

A honlapok elkészítéséhez szükséges licenceket a Microsoft Magyarország valamennyi pályázó rendelkezésére bocsátja, s amennyiben a pályázat megfelel a feltételeknek, azok véglegesen az iskoláknál maradhatnak. A verseny - a regisztrációtól kezdve a pályaművek kiértékeléséig - digitális formában zajlik.

A döntőbe jutott csapatok európai szakmai tanulmányutat, valamint értékes hardver és szoftver eszközöket nyernek több millió forint értékben.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.