Szerző: Vörös Péter

2000. március 23. 10:55

Folytatódik a Rambus-őrület: 31%-kal, 84$-ral emelkedett a cég részvényárfolyama

A Morgan Stanley Dean Witter egyik elemzője 110-ről 500 $-ra emelte a megcélzott részvényárat - majd a keddi 50 $-os esést közel 84$-os emelkedés követte tegnap ... (így 350$ fölött zárt az árfolyam a keddi 266-tal szemben) Mint ismert, maga a cég nem gyárt memóriát, csak az általa készített design-t alkalmazó gyártóktól kap jogdíjat; a cég „mellé álló szakértők ennek az emelkedésére számítanak az elkövetkező években, olyannyira, hogy a félvezető iparban egyedüllóan magas profitrátát várnak.

A Morgan Stanley Dean Witter egyik elemzője 110-ről 500 $-ra emelte a megcélzott részvényárat - majd a keddi 50 $-os esést közel 84$-os emelkedés követte tegnap ... (így 350$ fölött zárt az árfolyam a keddi 266-tal szemben) Mint ismert, maga a cég nem gyárt memóriát, csak az általa készített design-t alkalmazó gyártóktól kap jogdíjat; a cég „mellé álló" szakértők ennek az emelkedésére számítanak az elkövetkező években, olyannyira, hogy a félvezető iparban egyedüllóan magas profitrátát várnak. [CNET]

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.