Szerző: Bodnár Ádám

2000. december 13. 14:02

Interjú egy magyar európabajnokkal

Talán kevesen, talán többen értesültek róla, hogy a hétvégén Kölnben megrendezett EuroCPL versenyen - ami tulajdonképpen a "Quake3 Európabajnokság" - a nők között magyar győztest ünnepelhetett a lelkes hazai Quake-es scene.

Az mportal a diadal apropójából kérdezte FecsX-et, Európa jelenlegi legjobb női Quake-játékosát az élményeiről és a jövőbeli terveiről.

    KEwin: És most hogy nyertél, mit fogsz a jövőben csinálni?

    FecsX: Nekiállok gyúrni, de most már komolyan, weapon modon...meg netes játékkal király playerekkel. Lanokra járok, játszok sokat, és a lövésre meg a shaftolásra meg miegymás pontosságára koncentrálok, sok demót nézek, miegymás. Majd jelentkezek a 1on ligába, aztán ott játszok többet:) De en most is ugyanolyan módon játszok, mint cpl előtt, tehát nem lettem egy csapásra első számú játékos.

Sok sikert, FecsX!

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.