Szerző: Vörös Péter

2000. december 13. 10:23

Emelkedett a Lucent Technologies részvényárfolyama a Nokia-val kapcsolatos akvizíciós spekuláció hatására

Egyik cég sem kívánta kommentálni a híreszteléseket, amelyek szerint a finn Nokia, a világ legnagyobb mobiltelefon gyártója megveszi az amerikai Lucent Technologies-t, a világ egyik legnagyobb telefon-berendezés gyártóját. 46,5 millió Lucent részvény cserélt gazdát tegnap, ami nagy forgalomnak számít. A Lucent részvényárfolyama 2$-ral (12%-kal) 18 11/16$-ra emelkedett. Múlt csütörtökön egy éves negatív csúcsot ért el a részvényárfolyam: 14,31$-on zárt a cég. Bár a jelenlegi részvényárfolyam ideális akvizíciós célponttá tesz a céget, nem ők az elsők, akikkel kapcsolatban megjelenik a Nokia, mint potenciális vevő: a Qualcomm sőt a Nortel Networks neve is felvetődött már. A Nokia részvényárfolyama tegnap 9/16$-ral (1,11%-kal) 49 15/16$-ra csökkent.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

9

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.