Szerző: Vörös Péter

2000. március 23. 10:08

A Microsoft állítólag hamarosan megjelenteti a Windows 2000 Embedded-et

Ez a verzió az olyan, speciális feladatokat futtató eszközökre van „optimalizálva, mint pl. az ún. Internet appliance-ek vagy cache-elő szerverek. A szoftver a Windows NT Embedded 4.0 logikus folytatása. Az első Windows 2000 Embedded-et használó termékeket az IBM és a Dell fogja készíteni. Az IBM pl. a ‘Pine Hill’ kódnevű server appliance-hez fogja használni a Windows 2000 Lite-ként is emlegetett op rendszert, az IBM Netfinity Web Server Accelerator szoftverével kombinálva. A Dell PowerApp server appliance-e (amit várhatóan április 3-án mutatnak be) szintén a Windows 2000 Embedded saját változatát fogja használni, valamint a Novell cache-elő szoftverét (!!). Egyes elemzők szerint az ilyen server appliance-ek piaca 10 milliárd $-ra nő 2003-ra.

Ez a verzió az olyan, speciális feladatokat futtató eszközökre van „optimalizálva", mint pl. az ún. Internet appliance-ek vagy cache-elő szerverek. A szoftver a Windows NT Embedded 4.0 logikus folytatása. Az első Windows 2000 Embedded-et használó termékeket az IBM és a Dell fogja készíteni. Az IBM pl. a ‘Pine Hill’ kódnevű server appliance-hez fogja használni a Windows 2000 Lite-ként is emlegetett op rendszert, az IBM Netfinity Web Server Accelerator szoftverével kombinálva. A Dell PowerApp server appliance-e (amit várhatóan április 3-án mutatnak be) szintén a Windows 2000 Embedded saját változatát fogja használni, valamint a Novell cache-elő szoftverét (!!). Egyes elemzők szerint az ilyen server appliance-ek piaca 10 milliárd $-ra nő 2003-ra. [TechWeb]

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról