Szerző: mz

2000. december 12. 21:45

Ingyenes DSL hozzáférés az Atlanti-óceán túloldalán

A Winfire New Yorkban is megkezdte DSL szolgáltatását. Ez eddig nem nagy érdekesség nekünk, magyaroknak, az már sokkal inkább, hogy a cég a szerencsés USA-beli polgárok részére ingyenes DSL hozzáférést is biztosít.

A Winfire ügyfelei előzetes szerződéskötés vagy havi előfizetési díj nélkül kaphatnak szélessávú hozzáférést. Az ingyenes DSL szolgáltatás maximális sebessége 144 kbps. Az ügyfelek ingyenes, web alapú e-mail hozzáférést és ingyenes telefonos hozzáférést is kapnak, amelyért - számos más versenytárs rendszerével ellentétben - nem kell eltűrniük reklámcsíkok megjelenését. Természetesen a DSL modem megvásárlásáról az ügyfeleknek kell gondoskodniuk, ez körülbelül 200 dolláros kiadást jelent.

A Winfire bővítőcsomagokat is kínál szolgáltatásához. Az "előfizetők" mindössze havi 20 dollárt befizetve 384 kbps sávszélességet kaphatnak, 35 dollárt leszurkolva pedig 1,54 Mbps sebességgel szörfölhetnek.

Nálunk - tudtommal - ismeretlen lehetőség az azonnali, ám ideiglenes sávszélesség-növelés. A lassabb - értsd 384 kbps alatti - sebességgel kapcsolódó ügyfelek 5 dolláros áron három órán keresztül, 8 dollárért 6, 11 dollárért pedig 12 órán keresztül élvezhetik a másfél megabites száguldást.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.