Szerző: mz

2000. december 11. 21:44

Magyarországra kerül az Ericsson közép- és kelet-európai mobiltelefon központja

[Noguchi] Január elsejétől az Ericsson Magyarország Kft. ad otthont a cég mobiltelefon üzletága regionális központjának.

Nem sokkal azután, hogy ez év elején az Ericsson elindította mobiltelefonjai magyarországi gyártatását, Budapestre kerül az Oroszországot, Lengyelországot, Csehországot, Szlovákiát, Szlovéniát, Horvátországot, Bosznia Hercegovinát, Ukrajnát, Belorussziát és Magyarországot magában foglaló régió üzleti, marketing, vevőszolgálati és logisztikai tevékenységét irányító központja. A központ vezetője Wágner Tibor lesz.

A tervek szerint a jövő év során ugyancsak hazánkban kezdi meg működését az Ericsson közép- kelet-európai kiemelt javító bázisa is.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.