Szerző: Vörös Péter

2000. december 11. 10:18

A Credit Suisse First Boston két elemzője 'álruhát öltve' egy hétig dolgozott az Amazon egyik raktárában

[CNET, ZDNN, Yahoo Finance] Jamie Kiggen és Rick Vallieres, a Credit Suisse First Boston elemzői ideiglenes munkavállalóként dolgoztak az Amazon Delaware-beli raktárjában. Bill Curry, az Amazon szóvivője azzal magyarázta az esetet, hogy az évnek ebben az időszakában a legfontosabb tényező az, hogy időben szállítsanak az ügyfeleknek az ünnepi szezonban, így számos ideiglenes ügynökséggel dolgoznak, amelyek alkalmazottakat vesznek fel a cég disztribúciós központjaiba.

De milyen tapasztalatokat szerzett Kiggen és Vallieres? Nos általában pozitív dolgokat találtak - "az Amazon végrehajtja rövid és hosszú távú pénzügyi és működési céljait: sok és igen aktív vevőjük van, az ügyfélszolgálat szintje magas és a működtetés egyre hatékonyabb".

A cég részvényárfolyama pénteken 2 1/16$-ral (9,65%-kal) 23 7/16$-ra emelkedett.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.