Szerző: bzd

2000. december 9. 18:35

Rózsaszín alaplap lányoknak...

Anno a Gigabyte állt elő olyan formabontó megoldással, hogy néhány alaplapjának NYÁK-ja kék színű volt. Talán a Gigabyte példáján felbuzdulva hozta ki az AOpen AX3S Pro alaplapjának Sweet Kiss változatát. Az alaplap különlegesége, hogy rózsaszínú a NYÁK-ja, és az i815E northbridge-re is rózsaszín hűtőborda került. Az AOpentől az ilyesmi már megszokottnak számít, régebben a legjobb BX-es alaplapjuknak volt egy limitált szériája, amin a hűtőborda arannyal volt befuttatva. Az alábbi képeket a japán Akiba PC készítette:

Anno a Gigabyte állt elő olyan formabontó megoldással, hogy néhány alaplapjának NYÁK-ja kék színű volt. Talán a Gigabyte példáján felbuzdulva hozta ki az AOpen AX3S Pro alaplapjának "Sweet Kiss" változatát. Az alaplap különlegesége, hogy rózsaszínú a NYÁK-ja, és az i815E northbridge-re is rózsaszín hűtőborda került. Az AOpentől az ilyesmi már megszokottnak számít, régebben a legjobb BX-es alaplapjuknak volt egy limitált szériája, amin a hűtőborda arannyal volt befuttatva. Az alábbi képeket a japán Akiba PC készítette:
Rózsaszín alaplaphoz természetesen rózsaszín ház is dukál. Én már csak egy dolgot nem értek: Ha az alaplap a gépben van, tehát nem látszik (feltételezve azt, hogy a termék célközönsége nem egy nagy hardver buherátor és még sosem látta, hogy mi van a doboz belsejében), akkor nem mindegy, hogy milyen színe van az alaplapnak? ;)
a címlapról