Szerző: Barna József

2000. december 8. 20:09

Az AMD feltehetően nem tesz közzé profit-figyelmeztetést

Az utóbbi héten számos nagy számítástechnikai cég, köztük az Intel, a Gateway, a Micron és az Apple is, profit-figyelmeztetést tett közzé, melyben beszámolnak arról, hogy 2000. évi negyedik negyedéves pénzügyi eredményeik várhatóan alulmúlják a várakozásokat. Elemzők szerint mindez az Egyesült Államok és Európa gazdasági fejlődésének lassulásával magyarázható. Az Electic Tech információi szerint azonban az Intel jelenlegi legkomolyabb vetélytársa, az AMD nem készül hasonló lépésre. Az online újság szerint ugyanis egy, az AMD-hez közelálló forrástól arról értesültek, hogy a cég igen jelentős európai eladási rátái kompenzálták az általános keresletcsökkenésből származó jövedelemkiesést.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.