:

Szerző: Bodnár Ádám

2000. december 8. 00:39

Leadtek GeForce2 MX teszt

A kvantum.hu oldalára felkerült egy igen kimerítő és részletes teszt a Leadtek GeForce2 MX kártyáról. A teljesítményét egy ASUS V6800-zal vetik össze az Intel Celeron 566@850 processzoros konfiguráción.

"Attól féltem, hogy nem igazságos dolog az MX chipes Leadtek kártya teljesítményét összevetni egy DDR memóriás GeForce teljesítményével. Szerencsére tévedtem.

Úgy tűnhet, hogy a számok össze-vissza beszélnek, de valójában egy tényről van szó: ha olyan játékot vagy bármilyen alkalmazást nézünk, ami a videókártyák minden porcikáját megmozgatják, akkor a Leadtek egyértelműen győztes és akkor még nem is szóltam az áráról..."

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. május 2. 12:42

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.