:

Szerző: mz

2000. december 11. 01:51

A Díjbeszedőn keresztül is vásárolhatunk hp számítógépet

[Noguchi] A Hewlett-Packard Magyarország bejelentése szerint a vállalat közös akciót indít a Díjbeszedő Rt.-vel az Internet elterjesztésének támogatására. A szokatlan akció mától indul.

[Noguchi] A Hewlett-Packard Magyarország bejelentése szerint a vállalat közös akciót indít a Díjbeszedő Rt.-vel az Internet elterjesztésének támogatására. A szokatlan akció mától indul.

A közös akció célja, hogy a Díjbeszedő Rt. ügyfélkörének tett vonzó ajánlat keretében egyedi és jó minőségű eszközöket terjesszenek és ezzel együtt bővítsék az internet felhasználók körét.

A hp ajánlatában forradalmian új asztali számítógépe, a kifejezetten igényes egyedi felhasználók számára fejlesztett e-PC szerepel. Ez a belsejében teljesen a hagyományos asztali gépekre hasonlító, ugyanakkor rendkívül kisméretű, vonzó külsejű eszköz ideális munkaállomás otthoni vagy kisvállalati környezetben.

A géphez a következő opcionális kiegészítők választhatók:

  • 15" hagyományos CRT monitor
  • Külső USB floppy meghajtó
  • C200 digitális fényképezőgép
  • DJ640 színes tintasugaras nyomtató
  • DJ930 színes tintasugaras nyomtató
  • SJ 3400 lapolvasó

Az ajánlatban szereplő gépeken Linux operációs rendszer fut, amelyhez az alábbi alkalmazások tartoznak:

  • Irodai alkalmazások: StarOffice, KOffice, KDE2
  • Internet elérés: Netscape 6.0 böngésző
  • Levelező: Netscape 6.0
  • képalkotás és feldolgozás: GIMP, YAST2
  • további programok: CD író (Write-once, read/write); Real Audio / Real Video lejátszó; zenei programok (mp3 lejátszó, CD lejátszó, MIDI lejátszó, Mpeg 1 lejászó)

Milyen feltételekkel juthat hozzá az akció keretében a Díjbeszedő Rt. ügyfélköre a hp hardver és szoftver eszközökhöz?

1. A vásárló a Díjbeszedő Rt. által kiállított közüzemi számla tulajdonosa
2. Minimum havi 5.000,-Ft-os, a Díjbeszedő Rt-n és/vagy az egyéb közszolgáltatókon keresztül történő, (számlával igazolt) hátralékmentes és legalább 1 éve késedelem nélküli díjfizetési kötelezettség-teljesítést tud igazolni (1 éven belüli költözés esetén az előző lakóhellyel együttesen)
3. Díjfizetési kötelezettség bankszámláról - Díjbeszedő Rt. által kezdeményezett, ún. csoportos beszedési megbízással - történő kiegyenlítése, illetve a jövőben az erre vonatkozó kötelezettség vállalása
4. A későbbiekben bevezetésre kerülő, Interneten történő számlabemutatáshoz szükséges elérhetőség megteremtésére vonatkozó kötelezettségvállalás
5. A vásárlás a vételár meghatározott százalékának előlegként történő befizetése mellett 12, 24, és 36 havi egyenlő részletekben történhet
6. Egy személy részletfizetéses konstrukcióban csak maximum 2 darabot vásárolhat.

A vásárolni kívánó ügyfél a hp vevőszolgálatán (382-1111) jelezheti igényét, itt kerül sor az igényeknek megfelelő csomag kialakítására. Ezután a Díjbeszedő Rt. ügyfélszolgálati irodájában történik a szerződéskötés, és az első részlet befizetése. A kívánt eszközöket a HP Magyarország szerződött partnerei szállítják ki és igény esetén egyszeri díjazás ellenében üzembehelyezési és használati tanácsadást is végeznek.

Az alapgép hozzávetőleg 40.000 Ft-os induló részlet mellett, 36 hónapon át 8.500 Ft alatti összegbe kerül. Jelentősebb tételt képvisel a monitor, illetve a digitális fényképezőgép, mely 10.000 Ft körüli induló részlet mellett hozzávetőleg 2.000 Ft-os havi díjat jelent.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. május 2. 02:14

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.