Szerző: Barna József

2000. december 6. 23:58

A Creative bejelentette, hogy immár Európában is kapható a Sound Blaster Surround 5.1 Kit

[Email] A Creative Labs. sajtóközleménye szerint immár Európában is kapható a Sound Blaster Surround 5.1 Kit, mely egy Sound Blaster Live! Player 5.1 hangkártyából és egy DeskTop Theatre 5.1 DTT2200 hangszórórendszerből áll. A DTT2200-as hangfalszett, mely a Cambridge SoundWorks Digital rendszerekben alkalmazott black-cube technológiára épül, az első olyan rendszer, mellyel maximálisan kihasználható a Sound Blaster Live! Player 5.1 Dolby Digital dekódoló funkciója. Minthogy tehát a kártya maga végzi a dekódolást, nincs szükség külső - és tegyük hozzá, jelenleg igen borsos árú - Dolby Digital dekóderre.

[Email] A Creative Labs. sajtóközleménye szerint immár Európában is kapható a Sound Blaster Surround 5.1 Kit, mely egy Sound Blaster Live! Player 5.1 hangkártyából és egy DeskTop Theatre 5.1 DTT2200 hangszórórendszerből áll. A DTT2200-as hangfalszett, mely a Cambridge SoundWorks Digital rendszerekben alkalmazott 'black-cube' technológiára épül, az első olyan rendszer, mellyel maximálisan kihasználható a Sound Blaster Live! Player 5.1 Dolby Digital dekódoló funkciója. Minthogy tehát a kártya maga végzi a dekódolást, nincs szükség külső - és tegyük hozzá, jelenleg igen borsos árú - Dolby Digital dekóderre.

A csomaghoz a következő szoftvereket csomagolját: PlayCenter2, PixMaker, MDK2, MediaRing Talk és Future Beat 3D. A kit ajánlott végfelhasználói ára 199 dollár.

Olvasóink lapunk virtuális hasábjain hamarosan tesztet is olvashatnak az új hangrendszerről.

Előfizetési lehetőség a NetAcademia és a Training360 mind a 600 online tanfolyamára 1 éven át 1 tanfolyam áráért. Siess, ez az őrült ajánlat csak október 31-ig él!

a címlapról