:

Szerző: Barna József

2000. december 6. 18:49

A Compaq Matrox Millennium G450 videokártyával szállítja Deskpro Workstation 300 típusjelű munkaállomásait

[Email] A Matrox tegnapi sajtóközleményében arról számolt be, hogy a Compaq a cég Matrox Millennium G450 videokártyáit épiti Deskpro Workstation 300-as munkaállomásaiba. A Pentium 4 alapú számítógépek a G450 32 MB DDR SGRAM-mal valamint DualHead technológiával felszerelt változataival kerülnek forgalomba. A kártya 360 MHz-es elsődleges illetőleg 230 MHz-es másodlagos RAMDAC-jának köszönhetően a legkülönfélébb kijelzőkön is futtathatóak erőforrásigényes CAE, CAD és fotóeditáló alkalmazások. A Compaq Deskpro Workstation 300 elsősorban grafikus tervezők illetőleg vállalatvezetők számára készült.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. május 2. 15:52

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.