Szerző: Vörös Péter

2000. december 6. 08:36

Nem jön létre a tervezett UPC-ExciteAtHome globális ISP közös vállalat

[Reuters, TechWeb, Yahoo] A hírt a UPC jelentette be kedden - így tehát a négy kontinensre tervezett Excite Chello, ami az USA-n kívül a legnagyobb Internet szolgáltató (ISP) cége lett volna, mégsem jön létre. A hír hatása nem túl jó a Chello-ra, az UPC ISP-jére nézve sem. Szakértők szerint ugyanis a Chello-t sokban segíthették volna az ExciteAtHome tapasztalatai és tartalmai - és hírek szerint 100 millió $-t kapott volna a Chello az amerikai óriástól szolgáltatásainak bővítésére.

A hír hatására a UPC részvényei 6,3%-kal csökkentek Amszterdamban, az USA-ban a cég részvényárfolyama 13/16$-ral (7,07%) 10 11/16$-ra csökkent.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

7

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.