Szerző: mz

2000. december 5. 19:57

A Panasonic, a Lucent és a Nortel együttműködnek a 3G vezeték nélküli hálózati rendszerek interoperabilitásának vizsgálatában

[Mmd] A Panasonic bejelentette, hogy megállapodást kötött vezeték nélküli hálózati infrastruktúra szolgáltatókkal – elsősorban a Nortel Networks-szel és a Lucent Technologies-szel – történő interoperabilitás érdekében, amelynek alapján közösen fejlesztenek ki és nyújtanak harmadik generációs (3G) vezeték nélküli technológián alapuló megoldásokat.

A megállapodás középpontjában a Panasonic vezeték nélküli maroktelefonjai és a szolgáltatók fejlett hálózati infrastruktúrái közötti végponttól végpontig terjedő interoperabilitás vizsgálata áll a 3G Univerzális Mobil Távközlési Rendszerű (UMTS) hálózatok közelgő világméretű kiterjesztésére történő felkészülés érdekében.

E szerződés alapján a Panasonic olyan vezeték nélküli maroktelefonokat fejleszt ki, amelyek kompatíbilisek a hálózati szolgáltatók újonnan kifejlesztett UMTS hálózati rendszereivel, valamint előtérbe helyezi a maroktelefonjainak az ilyen hálózati infrastruktúrán alapuló rendszerekkel történő problémamentes együttműködésének a biztosítását. Ez viszont várhatóan biztosítja mind a hálózati rendszerek, mind a Panasonic UMTS végberendezések korai piaci elérhetőségét és garantálja a vezeték nélküli hírközlési rendszerek kompatíbilitását.

A vezeték nélküli hálózatok, alkalmazások és szolgáltatások közeljövőben várható gyors elterjedése megköveteli, hogy olyan hálózati rendszereket és végberendezéseket tervezzenek, amelyek egymással problémamentesen összekapcsolhatóak. Ez a megállapodás megteremti ennek a jövőbeli alapjait azáltal, hogy előretekintően biztosítja, hogy a Panasonic fejlett végberendezései az olyan hálózati szolgáltatók, mint a Lucent és a Nortel által kifejlesztett fejlett hálózati infrastruktúrák központi elemei maradjanak.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.