Szerző: Dömös Zsuzsanna

2024. április 4. 14:38

Új díjcsomagokat jelentett be a Vodafone, de kivezeti a RED-et

Frissítette tarifacsomagjait a Vodafone, ezzel együtt a szolgáltató megszünteti az új ügyfelek számára a 2012 óta létező RED és GO tarifacsomagok értékesítését.

A Vodafone megújította a lakossági, valamint a kis- és középvállalkozásoknak szóló tarifacsomagjait, mellyel együtt megszünteti az új ügyfelek számára a 2012 óta létező RED és GO tarifacsomagok értékesítését. Aki ilyen előfizetéssel rendelkezik, továbbra is változatlan feltételek mellett veheti igénybe a szolgáltatást - közölte a szolgáltató.

Az április 2-től elérhető új konstrukciók mindegyike 5G képes, aminek kihasználásához értelemszerűen követelmény a megfelelő, 5G támogatással rendelkező készülék. Az új tarfifacsomagok az újdonságok mellett továbbra is tartalmazzák a görgethető adatot és a családon belüli osztható adatot is.

A legkisebb, Mini tarifacsomag havi 4990 Ft-ért 3GB mobiladatot, valamint korlátlan hálózaton belüli belföldi beszélgetést és 150 perc hálózaton kívüli belföldi beszélgetést tartalmaz. Ezt követi a Midi csomag havi 8590 Ft-ért, amelyben korlátlan belföldi beszélgetést, valamint 6GB felhasználható adatot kínál a szolgáltató. Azoknak, akik inkább az online kapcsolattartást és a közösségi platformokat részesítik előnyben, a szolgáltató az Easy csomagban havi 6990 Ft-ért elérhető korlátlan belföldi adatot ajánlja.

vf_man

Promptolsz-e már padawan?

Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

Promptolsz-e már padawan? Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

Korlátlan mobiladat és hívást együtt két másik tarifacsomagban kínál a szolgáltató: a Maxi havi 13 990 Ft-ért korlátlan belföldi hangot, SMS-t és adatforgalmat tartalmaz, emellé 31 500 Ft-os készülékkedvezmény jár. A legnagyobb, Maxi+ csomag havi 17 990 forintért érhető el, és az EU felé indított nemzetközi hívások is korlátlanok. A Maxi+-t vásárló ügyfelek 10GB családon belül osztható adat felett is rendelkezhetnek.

A lakossági mobilportfólió megújítása mellett a Vodafone a kis- és középvállalati ügyfeleknek kínált üzleti díjcsomagjait is újragondolta, melyekhez már szintén adott az 5G. A korlátlan hálózaton belüli hívás mindegyik csomagban elérhető, így akár már havi 5 990 Ft-tól korlátlan hálózaton belüli hívást kínál az új portfolió alsó tarifacsomagja, az Üzleti Midi, 5GB mobiladattal kiegészítve.

A minden hálózatban korlátlan belföldi hívás pedig havi 9 990 Ft-ért elérhető az Üzleti Maxi csomaggal, emellett 10 GB adatot kínál a szolgáltató. Az Üzleti Plus csomagra előfizetve az ügyfelek a korlátlan telefonálást külföldön (EU nemzetközi) és belföldön egyaránt kapnak 50 GB adattal kiegészítve, 13 990 Ft-ért.

Az üzleti szféra teljes korlátlanságra vágyó ügyfeleinek az Üzleti Pro (16 990 Ft) vagy Üzleti Prestige (22 990 Ft Ft) csomagokat alakította ki a szolgáltató, amelyek magukban foglalják a korlátlan belföldi adathasználatot, a korlátlan hívást az EU-ban és belföldön egyaránt, valamint a korlátlan SMS szolgáltatást is.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

MÁLNÁS

6

Tőzsdére megy a Raspberry Pi

2024. május 16. 14:00

Az elmúlt évek meghatározó áramköri lapkáit készítő technológiai cég papírjaival is lehet majd kereskedni a brit tőzsdén.