Szerző: Bőle György

2000. december 5. 18:58

Mikulás ajándék induló internetes vállalkozásoknak

Budapest, 2000. december 5. - Az internetes vállalkozások és befektetők közti "nemzetközi házasságközvetítőként" (matchmaker) ismert www.stockaccess.com (email: myventure@stockaccess.com) platform bejelentette, hogy Mikulás akciót hirdet a magyarországi internetes vállalkozások körében.

A régió első és mindeddig egyetlen internetes startup "piaca" az első 250, december 12-ig jelentkező, és cég-adatait a hónap végéig megadó vállalkozók mindegyikének 100 USA dollárt fizet a honlapon való részvételért. Továbbá ingyenesen biztosítja számukra az egyébként 4100 dollárba kerülő éves, a potenciális befektetők felé történő közzétételt. A három legérdekesebb jelentkező pedig választhat 500 dollár készpénz, vagy pedig egy rendesen 20000 dollárt érő, a vállalkozást bemutató KPMG "befektetői jelentés" elkészítése között. Érdekesség, hogy a www.stockaccess.com egyik tulajdonosa ugyanaz a ausztriai székhelyű regionális e-business cég, a red-stars.com, amelyik a napokban jelentette be közös online marketing vállalat - telnet interactive Rt. - megalakítását a telnet Magyarországgal.

További információt megtudhat a ma esti First Tuesday rendezvényen (Helyszín: Elvis Cafe, Váci utca 11/b. Időpont: 18.30), vagy pedig Iván Sárától, red-stars Budapest, telefon: 350-0252 fax: 350-5369, e-mail: red-stars@telnet.hu.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról