Szerző: sammer

2000. december 5. 04:16

Megjelent a második EverQuest kiegészítő

Az Everlore oldalán (ami valószínűleg a legjobb Everquest fansite) jelent meg, hogy a Verant által készített Everquest: The Scars of Velious megjelent, és mától meg lehet vásárolni/rendelni.

Az EverQuest: The Scars of Velious a második kiegészítő csomag a világ legnépszerűbb online szerepjátékának történelmében, és a több, mint 300,000 aktív EverQuest játékos hamarosan a kezébe veheti a több tucatnyi új küldetést és kalandokat tartalmazó lemezt. 16 új, továbbfejlesztett zóna, számos új lény, varázslat és fegyver kapott helyet a 3D-s játékmotor terén is megújult kiegészítőben.

"Velious" Antonica déli részén fekszik, és az éghajlatnak megfelelően jég és kristálybarlangok, föld alatti börtönök, és fagyos tornyok jellemzik. Az új, részletesen kidolgozott NJK-kból találkozhatunk majd jégóriásokkal, jégsárkányokkal, jegesmedvékkel, és az elmaradhatatlan vérszomjas orkokkal, hogy csak néhányat említsek. Az új kontinens átlagosan háromszor annyi poligonból épül fel, és kétszer annyira részletes kidolgozottságú, mint a mostani EverQuest világok.

Előfizetési lehetőség a NetAcademia és a Training360 mind a 600 online tanfolyamára 1 éven át 1 tanfolyam áráért. Siess, ez az őrült ajánlat csak október 31-ig él!

a címlapról

haláleset

1

Meghalt a Samsung elnöke

2020. október 26. 12:08

A vitatott módszereiről híres vezetőt 78 éves korában, többéves kórházi ápolás után érte a halál.