Szerző: sammer

2000. december 5. 01:39

Venom javított demó

A GSC Gameworld egy új játszható demót adott ki a Venom first-person lövöldözős játékból, mivel az előzőben benne felejtettek néhány kellemetlen bugot. Az új demó most sem kevesebb 80Mb-nál, letölteni pedig a hivatalos oldalról lehet. Néhány részlet a játékot hajtó új 3D-s motorról:

A játék motorja korszerű technológiákon alapul, és kihasználja a legújabb videokártyák nyújtotta lehetőségeket, amennyiben az D3D kompatibilis. A motor belső és külső terek megjelenítésével egyaránt optimálisan bírkózik meg, a maximális felbontása pedig 32 biten 1280x1024. A játékosok, az ellenségek, és egyéb lények akár 1000 poligonból is állhatnak, ami nagyon részletes megjelenést tesz lehetővé. A karakterek animációjának kidolgozása is távolságfüggő, ezért nem kell a kilóméterre lévő szörny kisujjának mozgását külön számolgatnia a gépnek, ami csak a játékot lassítaná. Az engine továbbá támogatja az elterjedt hangpozicionálási technológiákat is (A3D, EAX).

Előfizetési lehetőség a NetAcademia és a Training360 mind a 600 online tanfolyamára 1 éven át 1 tanfolyam áráért. Siess, ez az őrült ajánlat csak október 31-ig él!

a címlapról

haláleset

1

Meghalt a Samsung elnöke

2020. október 26. 12:08

A vitatott módszereiről híres vezetőt 78 éves korában, többéves kórházi ápolás után érte a halál.