:

Szerző: Bodnár Ádám

2000. december 4. 13:34

A MAXDATA AMD Athlon és Duron processzoros gépeket kínál vállalalti felhasználóknak

Az AMD ma bejelentette, hogy Németország harmadik legnagyobb PC-gyártója, a MAXDATA AMD Athlon és Duron processzoros rendszerek bevezetését tervezi a nagy- és kisvállalati piacra. A MAXDATA az egyik legsikeresebb PC-gyártó ebben az országban, többezer viszonteladóval.

"Ez egy igazán fontos mérföldkő az AMD életében, mert bizonyítja, hogy az AMD technológiái vállalati környezetben is életképesek. Büszke vagyok rá, hogy a MAXDATA is csatlakozott európai kereskedelmi partnereink egyre bővülő sorához" - mondta Giuliano Meroni, az AMD európai értékesítési és marketing vezetője.

"Az AMD tovább szeretne terjeszkedni ezen a fontos piacon, úgy Európában mint a világ többi régiójában. Amikor a vállalati igények kielégítéséről van szó, az AMD komolyan veszi a dolgokat."

Az AMD Athlon és Duron processzoros konfigurációk januárban jelennek meg.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. május 2. 13:47

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.