Szerző: Bodnár Ádám

2000. december 4. 13:14

A Walt Disney Internet Group és a Compaq 100 millió dolláros szövetsége

[Mmd] A Compaq Computer Corp. és a Walt Disney Internet Group bejelentette három évre szóló együttműködését, melynek értelmében a Compaq a Walt Disney Internet Group technológiai szállítója és partnere a Disney honlap kialakításában.

A több mint 100 millió dolláros szerződés magában foglalja egyrészt a Compaq elkötelezettségét a Walt Disney Internet Group honlapjain való hirdetés mellett, másrészt a Walt Disney Internet Group azon szándékát, hogy a Compaqtól vásároljon hardware-t és technológiai szolgáltatásokat.

Steve Bornstein, a Walt Disney Internet Group elnöke szerint a szövetség fontos bevételi forrást jelent és a vállalat számára új lehetőségekkel szolgál. A szövetség révén technológiai platform megszilárdítására és a Compaq-kal már közösen tervbe vett technológiai beruházásokra tud a vállalat összpontosítani.

Michael Capellas, a Compaq elnök-vezérigazgatója szerint vállalatukat örömmel tölti el az, hogy részt vehetnek a Walt Disney Internet Group infrastruktúrájának fejlesztésében. A Disney honlap igényes infrastruktúrát igényel, amihez a Compaq szolgáltatja a technológiát és hozzájárul a Disney online kialakításához.

Az egyezményben foglaltak értelmében a Compaq olyan berendezésekkel, technológiával és szolgáltatásokkal látja el a Walt Disney Internet Group-ot, mint ProLiant szerverek, desktopok és laptopok. Az elkövetkezendő három évben a Walt Disney Internet Group Compaq ProLiant platformmal kívánja megszilárdítani Windows alapú szerverét, és a Compaq kereskedelmi szolgáltatásait is igénybe szeretné venni.

A Compaq és a Walt Disney Internet Group széles körű reklám és marketing együttműködési szerződést is kötött, melynek értelmében a Compaq a Disney vezető honlapjain hirdeti termékeit és szolgáltatásait. Nem csak a Compaq neve szerepel majd a Walt Disney Internet Group oldalain, de a szövetség létrejöttét a Compaq "Inspiration Technology" elnevezésű kampányában is hangsúlyozzák majd. Ráadásul, a szövetség a Walt Disney Internet Group tulajdonát képező Disney.com, ESPN.com, az ABC.com és az ABCNEWS.com nevű honlapokat a Compaq Presario számítógépeken is fel kívánja tüntetni.

A Compaq és a Walt Disney Company vállalati szövetségük ésszerű kiterjesztését látják az új szerződésben. Bob Iger, a Walt Disney Company elnöke és ügyvezető igazgatója szerint a kapcsolat kiterjesztése az egy évvel korábban bejelentett vállalati szövetség stratégiai továbbfejlődése.

Capellas kifejtette, hogy az ágazatban a Compaq szolgáltatja a termékek, szolgáltatások és megoldások legszélesebb skáláját, a vállalati szerverektől a vezeték nélküli berendezésekig. A Disneynél pedig senki sem nyújt jobb szórakozási lehetőséget. A Compaq elnök-vezérigazgatója szerint a kapcsolatban rejlő lehetőségek száma végtelen.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.