Szerző: sammer

2000. december 3. 06:36

2001 első Counter Strike party-ja

Counter Strike rajongók készüljetek az új évre, ugyanis Szilveszter napja után egy héttel, az új évezred köszöntésére (vagy nem, de jól hangzik) egy jó nagy CS LanParty-t rendeznek Érden. A party-t néhány klán rendezi mint pl. a NLD, HunCshq, és a többiek, de szívesen várnak minden CS játékost.

Szóval a party Január első hétvégéjén lesz Érden. Péntek este 6 órakor fog kezdődni, és vasárnap délután kb 4-ig fog tartani. Ott egy iskola van kibérelve pontosabban annak egy alsó szintje ahol három nagy termet, és egy nagy folyosót népesíthetünk be. Szóval hely az van bőven. Mi legalább 30 főre számítunk (ez a minimum). Mivel szertnénk egy klánháborút nyomatni, ezért örülnénk, ha ti is képviseltetnétek magatokat. Ja a beugró a terembérlet miatt 800 Ft/fő a három napra (azt hiszem ez igen olcsó). A hálózatunk lelke egy 24 portos 10/100-as D-Link switch, és egy 10/100-as 16-os hub. Van még 10-es hub is de bízunk benne, hogy hoznak mások is 100-ast és akkor már biztos elég lesz. Alvásra lesz hely biztosítva. Mindenki fog kapni hivatalos meghívót amiben részletes leírást találsz majd mindenről.
Előre a klánbarátságért!

Akinek a tetszését elnyerte a party, az jelentkezzen a NLD klán honlapján, a www.nld.hu címen (CS party flash intro).

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.