Szerző: sammer

2000. december 1. 22:46

Oni fegyverek

A Gathering of Developers bemutatta, az Oni játékában szereplõ fegyvereket, amik itt csak mellékszereplők lesznek, mivel a játék alapvetően a közelharcra épül. Az Oni harci akciójátékot a Bungie fejleszti több platformra is (PC, PS2 és Mac).

  • Autopistol: A fõszereplõ, Konoko alapfegyvere. A pistolynak két tüzelési módja van, amik lényegében megegyeznek az Unreal Tournament pisztolyával: alapban normál tüzelési sebességû és igen pontos, míg második módban valamivel gyorsabban de kisebb pontossággal lehet lõni.

  • Mercury bow: Az Oni egyik leglátványosabb fegyvere. Lővésnél fagyasztott higany-nyilakat lõ ki, ami a legtöbb objektumon képes átfúródni, és nem kis sérülést okoz amikor egy (emberi) testben feloldódik. Lényegében ez az Oni orvlövész puskája is, amihez nagyon kevés lõszert találunk, de rendkívül hatékonyan használható.

  • Plasma rifle: Ez egy általánosan használt fegyver, ami plazmagolyókat szór magából a többi fegyverhez képest alacsony sebességgel. A Plasma Rifle szintén ismerõs lehet az UT-bõl.

  • Phase stream: Ez a relatív gyenge fegyver egy energiasugarat lõ ki magából, ami képes arra, hogy az ellenfél által kilõtt lõvedéket eltérítse vagy akár visszafordítsa az ellenségre.

  • Superball Gun: Az erõteljes fegyver kötegekben szórja az egyenként is halálos rakétákat az ellenfélre. Ezek rarakéták nem túl gyorsak, ezért könnyen ki lehet térni elõlük.

  • Vandergraph pistol: Az Oni világában nem ritkák a harci robotok sem, aminek nagyon sok ellenséges fajtájával találkozhatunk a játék során. Ezek ellen vethetõ be ez a fegyver, ami elektromos lövedékekel egy idõre elbódítja ezeket a gépeket, így lesz idõnk közelférkõzni, és egy hatékony támadással elintézni õket mielõtt újraindulnának.

  • Creaming Cannon: Ez a nagy fegyver egy energiamezõt hoz létre, ami meghatározatlan idõre képes harcképtelenné tenni a legközelebbi ellenfelet.

Előfizetési lehetőség a NetAcademia és a Training360 mind a 600 online tanfolyamára 1 éven át 1 tanfolyam áráért. Siess, ez az őrült ajánlat csak október 31-ig él!

a címlapról