Szerző: mz

2000. december 1. 20:34

AMD - Seagate - NVIDIA - MSI közös roadshow

[MSI] A világ vezető gyártói közül a jelek szerint többen gondolják úgy, hogy érdemes végre egy kis figyelmet szentelni Európa keleti felének is. Az AMD, a Seagate Technology, az nVidia Corporation és az MSI a helyi viszontleadóknak, rendszerintegrátoroknak készítenek elő egy 2001. februárjában tartandó roadshowt. A bemutató Bukarestet, Budapestet és Prágát érinti majd, célja a helyi partnerek tájékoztatása a legújabb fejlesztésekről, termékekről, technológiákról és a gyorsan változó IT piac folyamatairól.

A helyi PC-gyártóknak, kereskedőknek részt kell venniük az árversenyben az OEM gyártókkal. A versenyben azonban nemcsak az ár, hanem a minőség is fontos, főleg, ha a vásárlás - eladás utáni szervizelési és karbantartási költségeket is figyelembe vesszük. A "the FUTURE PC TECHnology" előadásokon minden információt megkapnak az érdeklődők, saját anyanyelvükön.

Az előadásokon csak viszonteladók, PC gyártók és rendszerépítők vehetnek részt. A meghívókat január elején juttatják el az érdekeltekhez.

Előfizetési lehetőség a NetAcademia és a Training360 mind a 600 online tanfolyamára 1 éven át 1 tanfolyam áráért. Siess, ez az őrült ajánlat csak október 31-ig él!

a címlapról

haláleset

1

Meghalt a Samsung elnöke

2020. október 26. 12:08

A vitatott módszereiről híres vezetőt 78 éves korában, többéves kórházi ápolás után érte a halál.