Szerző: Bodnár Ádám

2000. december 1. 16:24

Játssz az ELSA-val és segíts a UNICEF-nek!

Az ELSA december 1-én, azaz ma indította útjára a UNICEF számára szervezett adománygyűjtő akcióját.

Az ELSA december 1-én, azaz ma indította útjára a UNICEF számára szervezett adománygyűjtő akcióját.

A "click & help" kampány lényege, hogy az ELSA oldalán található online "EL SAnta" játékban a játékosok által elért pontszámtól függ, hogy az ELSA mekkora összeggel támogatja a UNICEF alapítványt. A regisztrált játékosok között az ELSA értékes ajándékokat sorsol ki.<

A játékban a Télapót kell segítenünk az ajándékok célbajuttatásában. Először az angyalkák által ledobált csomagokat kell elkapnunk, majd a rénszarvasok által vontatott szánra pattanva a csomagokat a kéményekbe kell dobálni.

Januárban összesítik az elért pontszámot és ennek alapján határozzák meg a UNICEF-nek adományozott összeget.

A magam részéről mindenképpen támogatásra érdemesnek tartom a kezdeményezést, már csak azért is, mert a játék kifejezetten aranyos és szórakoztató. Ezúton kérném olvasóinkat, hogy amennyiben idejük engedni, szánjanak egy pár percet az ELSA játékára.

Érdekesség, hogy a naptár szerint ma Elza névnap van

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.