:

Szerző: Bodnár Ádám

2000. december 1. 15:44

A SuSE Linux és az SGI stratégiai megállapodást kötött

A mai napon a SuSE Linux és az SGI stratégiai együttműködési megállapodást kötöttek. Az egyezmény értelmében az SGI és a SuSE Linux együttes erőfeszítéseket tesznek a Linux operációs rendszer és Linux-alapú infrastruktúrák fejlesztése, telepítése és támogatása terén.

"Az SGI a partneri viszony révén elmélyítheti elkötelezettségét az Open Source közösség és megoldások iránt. Együttes erőfeszítéseink révén ügyfeleink jelentősen könnyebben alkalmazhatnak majd Linux-alapú megoldásokat" - mondta az SGI elnök-vezérigazgatója Bob Bishop.

Korábban ebben az évben sikeresen debütált a két vállalat által létrehozott Linux FailSafe, egy könnyen skálázható moduláris megoldás, amely az IRIS FailSafe alapjain nyugszik. A Linux FailSafe fejlett fürtözési lehetőségeket nyújt és kulcsofontosságú lépés a Linux nagyvállalati szinten való elterjesztése érdekében.

"A SuSE Linux technikai precizitása biztosítja azt a stabilitást és megbízhatóságot, amely elengedhetetlen a nagyvállalati Linux rendszerek telepítéséhez. Az SGI-jal való együttműködésünk kiszélesíti az Open Source megoldások elérhetőségét a nagyvállalati piacon" - mondta a SuSE Linux AG műszaki igazgatója.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. május 2. 06:30

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.