:

Szerző: Barna József

2000. november 29. 23:22

Új Samsung USB kábelmodem

[Electic Tech] A Samsung Telecommunications America, Inc ma jelentette be InfoRangerTM kábelmodem-családjának legújabb tagját, az SCM-130U-t. Az új modem, mely kiállta a szigorú DOCSIS (Data Over Cable Service Interface Specification) szabvány próbáját, USB porton keresztül csatlakoztatható a számítógéphez, és egyben Ethernet hálózati csatlakozóval is rendelkezik - így téve szükségtelenné egy külön hálózati kártya használatát. A készülék specifikációi szerint a telefonos modemeknél százszor gyorsabb adatátvitelre képes, valamint egyszerre 15 felhasználót tud kiszolgálni. A cég egyelőre csupán OEM-ek részére kívánja értékesíteni az új terméket.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 17:04

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.