Szerző: bassline

2000. november 26. 13:42

Új fegyverek a Project I.G.I. demóban.

Már jó néhány nap eltelt a ProjectIGI játszható demójának megjelenése óta, mely idő alatt fény derült egy-két hibára, néhány új fegyverre is. Talán az első legfontosabb dolog, amit meg kell említeni, hogy néhányan lehet, csúnyának találják a grafikát, mely esetleg abból a csúf dologból származhat, hogy a settings/graphics menü pont alatt található tolópoti nem a jobb szélső állásban van maximumon!! Tehát akinek van megfelelő vasa, és maximális részletességet szeretne a tájon, az a baloldalra húzza!

Lássuk, milyen fegyvereket csalhatunk elő a demóból. A legegyszerűbb módszer, ha a Vega által készített kis trainert (Extraguns.exe / 500kb) használjuk, melyet a játék könyvtárából kell indítani. Az előbukkanó képernyőn kiválaszthatjuk, hogy a hátsó raktárban, ahol alapból 3 kézigránát volt, milyen fegyver legyen. Választások: alapértelmezett (gránátok), Colt Anaconda, M16A2/M203 (M16-os gránátvetővel), LAW80 (rakétavető), SPAS12 (félautomata sörétes), Dupla UZI.
Másik lehetőségként kínálkozik, ha a missions/location0/level1/ könyvtárban található objects.qvm filet kicseréljük másikra (az előző trainer is ezt teszi a háttérben). A startwithm16.zip file-ban található használatával induláskor M16 lesz nálunk, a kezdő szobában pedig SPAS12 lesz és 5.56mm-es (M16,Minimi) lőszerek. Érdekesség még ebben az esetben, hogy a pálya induláskor látható filmecskében is kicserélődik hősünk fegyvere M16-osra. A minimi.zip -ben pedig én kreáltam egy kis kavarodást, melyet főleg a lánctárast kedvelőknek ajánlanák :). Itt induláskor M16, Uzi helyett SPAS12, a víztoronyban a snipernél, az egészségügyi doboz helyett és a gránátoknál is lánctáras található.
A játékról még csak annyit, hogy nagyon érdekes dolgokat lehet művelni a néha ügyes néha felettébb mafla ellenfelekkel. Példának okáért ott van a kezdésnél az üdítő automatánál álló fickó, aki töksüket. Viszont ha a tetőn kezdesz el lövöldözgetni, akkor bejön a kis szobába és a létra tövéből akár a plafonon keresztül is beléd soroz néhányat. Másik érdekességnek ajánlom, akit érdekel, hogy nézzetek szét odakint is! Megközelítőleg 3 óra járóföldre van a pálya határa (elvileg), de addig minden további nélkül akármelyik hegyre felmászhatsz (aki nem tud kijutni, az nézelődjön a hátsó két garázs tetején, ahol a villanyvezeték van). Egyetlen bibi a vonat két alagútjánál van, mely megközelíthetetlen :).

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról