Szerző: Koi Tamás

2022. december 9. 11:58

Pörög a nagybani használtmobil-biznisz

A Samsung Galaxy S10 Plus, az iPhone 7, az iPhone SE 2020-as kiadása, valamint az iPhone 8 vezeti a Rejoy.hu-nál, a felújított mobilkészülékek piacterén a magyar ügyfelek által értékesített készülékek listáját, miközben az eladási toplistát egyértelműen a négy-ötéves iPhone-ok uralják.

Jó időzítéssel indította el magyarországi websohpját az eMAG pénzügyi befektetését is élvező, használt mobilokban utazó romániai startup, mely hazánkban Rejoy márkanéven van jelen a piacon. A cég forgalma a rendkívüli gazdasági helyzetnek köszönhetően azonnal kilőtt, amit jól jelez, hogy csak a piactéren értékesítők számára eddig szeptember óta 83 millió forintot fizetett ki a cég (hogy a Rejoy teljes magyarországi forgalma mennyi volt ugyanezen időszakban, azt nem árulta el a cég).

A Rejoy belső statisztikái szerint a magyar ügyfelek a legnagyobb számban a Samsung Galaxy S10 Plus okostelefont adják el a cég piacterén. A második leggyakrabban értékesített telefon az iPhone 7, a harmadik az iPhone SE 2020, a negyedik pedig az iPhone 8 a Rejoynál. Az ötödik helyre a Huawei P20 okostelefonja futott be.

rejoy_hu_inspection

Keresleti oldalon még egyértelműbb az iPhone-dominancia, az Apple telefonjai közül az iPhone 11, iPhone SE (2020) és iPhone 7 típusokat rendelik a legtöbben - derült ki a cég mai közleményéből. Szintén sokan választják az iPhone 12 minit, és a felsőkategóriás iPhone 13 Pro is a legnépszerűbb modellek között van.

Az utóbbi készülék felújított példányainak népszerűsége nem meglepő, hiszen a kedvezőtlen gazdasági helyzetben az új darabok ára jelentősen emelkedett idén ősszel, a legújabb, iPhone 14 Pro több modellje gyakorlatilag hiánycikknek számít.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda

Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

A Samsung telefonjai közül a legtöbben a Galaxy S10 és Galaxy S21 típusokat rendelik a Rejoytól, a Huawei-mobilok közül pedig az utolsó, teljes Google Play Services kompatibilitást nyújtó csúcsmodell, a 2019-es megjelenésű P30 Pro a legnépszerűbb.

A Rejoy különlegessége, hogy az értékesítésre szánt használt mobilokat szigorú, 30 lépcsőből álló belső vizsgálatnak vetik alá a szakemberek, illetve bizonyos típusoknál némi felárért új akkumulátorral is kérhető a készülék, melyet szintén a cég szakemberei cserélnek ki a gyári előírásoknak megfelelően. 

A piactéren elérhető telefonokat esztétikai állapotuktól függően négy kategóriába (Újszerű, Kiváló, Nagyon jó, Jó) sorolják, azonban mindegyikhez azonos (alapesetben 12 hónap, karácsonyi promócióban 24 hónap) garancia jár. A telefonok adatlapjain mindig megtalálhatók konkrét fotók is az adott készülékről, a vásárlók pedig a Rejoy által biztosított dobozban, SIM-tűvel és új adatkábellel kapják kézhez a felújított készüléket.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GITHUB

0

Elérhetővé vált a GitHub Copilot Enterprise

2024. február 29. 11:34

Az előzetes után általánosan hozzáférhetővé vált a GitHubon a Copilot új szintje, ami a szervezetek belsős kódbázisa alapján segíti a fejlesztőket.