:

Szerző: mz

2000. november 22. 20:15

SD kártyákat kezelő Panasonic autós rádió

[Mmd] A Panasonic bemutatta következő generációt képviselő két új autós audió rendszerét. Az egyik új modell, az SRX7000 kompatibilis az SD memóriakártyával, amely várakozások szerint a jövő hangrögzítési technikája lesz.

Az "e-mobil" koncepció szellemében készült SRX7000 a legmodernebb autós audió-rendszer tökéletes példája. Beépített SD, valamint különlegesen vékony CD lejátszóval rendelkezik, AM/FM rádióval egy 1 DIN méretű rendszerben, és a multimédiás környezete is optimális. Az SD rendszer zökkenőmentesen, meghajtó mechanizmus nélkül működik, kiküszöbölve a lejátszás alatti esetleges ugrásokat. A beépített SD audió dekóder – mely kompatibilis az AAC és az MP3 tömörítési technológiákkal is – kiváló minőségű hanglejátszást tesz lehetővé, mely vetekszik a CD hangminőséggel. A beépített, 45 wattos, 4 csatornás, nagy teljesítményű MOSFET erősítő jóvoltából az SD lejátszó valóban rendkívüli hanghatást kínál. Ráadásképpen, az egyedi, négyszínű, 3 dimenziós grafikát felvonultató kijelző panel segítségével a zene életre is kel.

Az SD (Secure Digital) memóriakártya a Matsushita Electric Industrial, a SanDisk Corporation és a Toshiba Corporation közös fejlesztése. Ezen hordozható, bélyeg nagyságú flash memóriakártya használatával a Panasonic megoldást kínál a zenerajongók szerteágazó igényeire az SD audió termékcsaládjával, melybe mostantól már az SD lejátszók és SD autós audió rendszerek is bele tartoznak. Az SD memóriakártya segítségével – melyet számos elektronikai és kommunikációs termékeket gyártó cég támogat – lehetővé válik a képek, zenei felvételek és adatok egyszerű átvitele SD kompatibilis berendezések között.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 01:02

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.